mandag den 1. august 2011

TOMATTÆRTE. YNGLINGS SPISE






















TOMATTÆRTE MED SENNEP

De søde tomater, den stærke sennep og den sprøde dej, er en fantastisk kombination
1 rulle frisk butterdej
4 spsk. dijonsennep
300 g gruyère ost fintrevet
250 g røde dadeltomater i halve
250 g gule tomater i halve
frisk timian
olivenolie
havsalt og friskkværnet peber
ENDVIDERE
Et smurt tærtefad med løs bund (22cm i diameter)

Rul dejen ud i tærteformen, skær den til, og smør den med dijonsennep. Riv osten over senneppen, og fordel tomatskiverne i et tæt lag. Drys med timian og dryp olivenolie over, krydr med salt og peber. Bag tærten midt i en 180 grader varm ovn i 35 minutter. Servér tærten lun til lammet eller som en skøn forret med lidt salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar