lørdag den 1. oktober 2011

Spyd med krydret gedeostcreme i serranoskinke



De salte pakker, smager skønt til salaten med de let syrlige hindbær









220 g gedeost (en lille rulle Soignon Fromage de Chèvre)
2 spsk. finthakket rosmarin
6 tynde skiver serranoskinke
2 spsk. madolie
100 g blandede salatskud
1 rød peberfrugt i små fine terninger
125 g hindbær
DRESSING:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamicoeddike
havsalt og friskkværnet peber
ENDVIDERE:
6 træspyd
Ælt rosmarinen ind i osten, og del den seks lige store stykker, læg dem for enden af skinkestykke. Rul skinken om osten, og pak siderne ind, så det bliver en lille pakke. Skyl salaten og bland den med peberfrugten og hindbær. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den over salaten. Steg ostepakkerne på en hel varm pande i olie, til skinken er sprød og lækker. Anret salaten og ostepakken på spyd, servér straks evt. med lidt brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar