fredag den 30. marts 2012

KAGE MED RABARBER OG CHUNCH

Du kan også bage den lækre kage med andre frugter. F.eks. er den rigtig god med æbler, ferskner eller hindbær. Servér den lun med en skefuld cremefraiche.








190 g rørsukker
3 æg
190 g hvedemel
1 1/2 tsk. bagepulver
4- 5 rabarber (200 g)
2 spsk. sukker
CHUNCH:
100 g blandede mandler og hasselnødder, let groft hakket
75 g smør
75 g farin
1/4 dl mælk
2 spsk. vaniljesukker
TILBEHØR:
200 ml cremefraiche, (selvfølgelig 38 %)
ENDVIDERE:
En springform på 22 cm eller en høj firkantet form på 20cm x 20 cm.
Rør sukker sammen med æggene. Tilsæt hvedemel og bagepulver. Vask og rens rabarberne, og skær dem i stykker på 1-2 cm. Vend dem i lidt sukker, og kom dem i dejen. Kog alle ingredienserne til chunchen sammen, og lad den afkøle let. Hæld dejen i en smurt kageform, og fordel chunchen på toppen. Bag kagen i en 170 grader varme ovn i 40 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar