søndag den 21. december 2014

Konfekt til jul. Du kan nå det endnu

SYLTEDE KIRSEBÆR PAKKER
(20 stykker)
Jeg er vild med de søde kirsebær,  der er pakket  med marcipan og så dyppet i hvid chokolade.
150 g marcipan
20 syltede kirsebær (et glas fra den gamle fabrik)
100 g hvid chokolade
PYNT
Kirsebærstøv


Dryp kirsebærrene fri for væde i en sigte, dup dem tørrer på køkkenrulle. Rul marcipanen ud, og pak hvert kirsebær i marcipan, som en lille sæk.  Stil dem i køleskabet i 30 minutter.  Hak chokoladen fint og smelt den over et vandbad. Dyp hver lille ”marcipansæk”  i chokoladen, stil på en bageplade med bagepapir,  der må gerne komme en lille sø af chokolade rundt om stykket. Drys med det samme med kirsebærstøv, stil et køligt sted til chokoladen har sat sig.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar